Інформація
про організацію харчування в ЗДО № 14 «Золотий півник»
міста Суми за І півріччя 2021 року
| №
з/п |
Найменування показника | Усього | Місто | Село | |
| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | |
| 1 | Середня вартість харчування 1 дитини в день у дошкільних навчальних закладах, крім того: | ||||
| 1.1 | – у ДНЗ загального розвитку | яслі-22.00
сад- 25.00
|
яслі-22.00
сад- 25.00
|
||
| – % (грн.) доплати з місцевого бюджету | 40 % | 40 % | |||
| Вказати кількість, назву ДНЗ, сільські (селищні, міські) ради, де не виконується розмір доплати з місцевого бюджету | |||||
| 1.2 | – у ДНЗ санаторного типу; | ||||
| – % (грн.) доплати з місцевого бюджету | |||||
| Вказати кількість і назву ДНЗ, де не виконується розмір доплати з місцевого бюджету | |||||
| 1.3 | – у ДНЗ з цілодобовим перебуванням | ||||
| – %(грн.) доплати з місцевого бюджету | |||||
| Вказати кількість і назву ДНЗ, де не виконується розмір доплати з місцевого бюджету | |||||
| 2 | Середній показник виконання натуральних норм харчування в місті, крім того: | ||||
| 2.1 | – у ДНЗ загального розвитку, всього
у тому числі: |
||||
| Ранній вік | 85,6 | 85,6 | |||
| Дошкільний вік | 74,2 | 74,2 | |||
| 2.2 | – у ДНЗ санаторного типу; | ||||
| 2.3 | – у ДНЗ з цілодобовим перебуванням | ||||
| 4 | Залучення додаткових коштів на харчування (із розрахунку в день на 1 дитину), крім того: | ||||
| 1 | 2 | ||||
| 4.1 | – заготівля овочів батьками; | ||||
| 4.2 | – працівниками; | ||||
| 4.3 | – спонсорська допомога продуктами сільськогосподарськими підприємствами, приватними підприємцями тощо; | ||||
| 4.4 | Вказати спонсорів і назву ДНЗ, де активно залучається спонсорська допомога | ||||
| 5 | Загальна кількість дітей пільгових категорій у ДНЗ
у тому числі: |
53 | 53 | ||
| 5.1 | – діти-сироти або діти позбавлені батьківського піклування,
– з них отримують безкоштовне харчування у ДНЗ |
||||
| 5.2 | – діти з малозабезпечених сімей,
– з них отримують безкоштовне харчування у ДНЗ |
4 | 4 | ||
| 5.3 | – діти, батьки яких знаходяться в зоні АТО,
– з них отримують безкоштовне харчування у ДНЗ |
37 | 37 | ||
| 5.4 | – діти-інваліди | 2 | 2 | ||
| 5.5 | – інші | 10 | 10 | ||
Середній показник виконання натуральних
норм харчування в закладах дошкільної освіти за І півріччя 2021 року
по ЗДО № 14 «Золотий півник»
| № з/п | Назва продукту | Норма на одну дитину | Фактично спожито однією дитиною | Відхилення
(+ -) |
Виконання норм (%) | |||
| місто | село | місто | село | місто | село | |||
| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |
| 1 | Хліб житній | 40 | 37 | -3 | 92 | |||
| 2 | Хлібпшеничний | 80 | 30 | -50 | 37 | |||
| 3 | Борошнопшеничне | 25 | 25 | = | 100 | |||
| 4 | Крохмаль | 4 | – | – | – | |||
| 5 | Крупи, бобові, макароннівироби | 45 | 45 | = | 100 | |||
| 6 | Картопля | 190 | 160 | -30 | 84 | |||
| 7 | Овочісвіжі | 230 | 150 | -80 | 65 | |||
| 8 | Фруктисвіжі, цитрусові | 100 | – | – | – | |||
| 9 | Соки | 70 | 30 | -40 | -43 | |||
| 10 | Фруктисушені | 10 | 10 | = | 100 | |||
| 11 | Кондитерські вироби | 15 | 10 | -5 | 67 | |||
| 12 | Цукор | 45 | 39 | -6 | 86 | |||
| 13 | Мед, медопродукти | 2 | – | – | – | |||
| 14 | Масло вершкове | 21 | 12 | -9 | 57 | |||
| 15 | Олія | 9 | 9 | = | 100 | |||
| 16 | Сало | 2 | 2 | = | 100 | |||
| 17 | Яйця | 0,5 | 0,3 | -0,2 | 60 | |||
| 18 | Молоко, кисломолочніпродукти | 400 | 150 | -250 | 37 | |||
| 19 | Сир кисломолочний | 45 | 25 | -20 | 55 | |||
| 20 | Сир твердий | 5 | 3 | -2 | 60 | |||
| 21 | Сметана | 10 | 6 | -4 | 60 | |||
| 22 | М’ясо, м’ясопродукти | 100 | 65 | -35 | 65 | |||
| 23 | Риба, рибопродукти | 45 | 37 | -8 | 82 | |||
| 24 | Кавазлакова, цикорій | 4 | 4 | = | 100 | |||
| 25 | Какао | 2 | 2 | = | 100 | |||
| 26 | Чай | 0,2 | 0,2 | = | 100 | |||
| 27 | Сіль, сільйодована | 5 | 5 | = | 100 | |||
| 28 | Дріжджі | 1 | 1 | = | 100 | |||
| 29 | Лавровий лист | 0,1 | 0,1 | = | 100 | |||
| 30 | Сухаріпанірувальні | 2 | 2 | = | 100 | |||
| 31 | Томатна паста | 2 | 2 | = | 100 | |||
| 32 | Ванільнийцукор | 0,1 | 0,1 | = | 100 | |||
| 33 | Кислота лимонна | 0,1 | 0,1 | = | 100 | |||
| У середньому по району (місту) | 2450 |