Організація харчування

Інформація

про організацію харчування в ЗДО  №  14  «Золотий півник»

міста Суми за І півріччя 2021 року

з/п

Найменування  показника Усього Місто Село
1 2 3 4 5
1 Середня вартість харчування 1 дитини в день у дошкільних навчальних закладах, крім того:
1.1 – у ДНЗ загального розвитку яслі-22.00

сад- 25.00

 

яслі-22.00

сад- 25.00

 

– % (грн.) доплати з місцевого бюджету 40 % 40 %
Вказати кількість, назву ДНЗ, сільські (селищні, міські) ради, де не виконується розмір доплати з місцевого бюджету
1.2 – у ДНЗ санаторного типу;
– % (грн.) доплати з місцевого бюджету
Вказати кількість і назву ДНЗ, де не виконується розмір доплати з місцевого бюджету
1.3 – у ДНЗ з цілодобовим перебуванням
– %(грн.) доплати з місцевого бюджету
Вказати кількість і назву ДНЗ, де не виконується розмір доплати з місцевого бюджету
2 Середній показник виконання натуральних норм харчування в місті, крім того:
2.1 – у ДНЗ загального розвитку, всього

у тому числі:

Ранній вік 85,6 85,6
Дошкільний вік 74,2 74,2
2.2 – у ДНЗ санаторного типу;
2.3 – у ДНЗ з цілодобовим перебуванням
4 Залучення додаткових коштів на харчування (із розрахунку в день на 1 дитину), крім того:
1 2
4.1 – заготівля овочів батьками;
4.2 – працівниками;
4.3 – спонсорська допомога продуктами сільськогосподарськими підприємствами, приватними підприємцями тощо;
4.4 Вказати спонсорів і назву ДНЗ, де активно залучається спонсорська допомога
5 Загальна кількість дітей пільгових категорій у ДНЗ

у тому числі:

53 53
5.1 – діти-сироти або діти позбавлені батьківського піклування,

– з них отримують безкоштовне харчування у ДНЗ

5.2 – діти з малозабезпечених сімей,

– з них отримують безкоштовне харчування у ДНЗ

4 4
5.3 – діти, батьки яких знаходяться в зоні АТО,

– з них отримують безкоштовне харчування у ДНЗ

37 37
5.4 – діти-інваліди 2 2
5.5 – інші 10 10

Середній показник виконання натуральних

норм харчування в закладах дошкільної освіти за І  півріччя 2021 року

по  ЗДО № 14 «Золотий півник»

№ з/п Назва продукту Норма на одну дитину Фактично спожито однією дитиною Відхилення

(+ -)

Виконання норм (%)
місто село місто село місто село
1 2 3 4 5 6 7 8 9
1 Хліб житній 40 37 -3 92
2 Хлібпшеничний 80 30 -50 37
3 Борошнопшеничне 25 25 = 100
4 Крохмаль 4
5 Крупи, бобові, макароннівироби 45 45 = 100
6 Картопля 190 160 -30 84
7 Овочісвіжі 230 150 -80 65
8 Фруктисвіжі, цитрусові 100
9 Соки 70 30 -40 -43
10 Фруктисушені 10 10 = 100
11 Кондитерські вироби 15 10 -5 67
12 Цукор 45 39 -6 86
13 Мед, медопродукти 2
14 Масло вершкове 21 12 -9 57
15 Олія 9 9 = 100
16 Сало 2 2 = 100
17 Яйця 0,5 0,3 -0,2 60
18 Молоко, кисломолочніпродукти 400 150 -250 37
19 Сир кисломолочний 45 25 -20 55
20 Сир твердий 5 3 -2 60
21 Сметана 10 6 -4 60
22 М’ясо, м’ясопродукти 100 65 -35 65
23 Риба, рибопродукти 45 37 -8 82
24 Кавазлакова, цикорій 4 4       = 100
25 Какао 2 2 = 100
26 Чай 0,2 0,2 = 100
27 Сіль, сільйодована 5 5 = 100
28 Дріжджі 1 1 = 100
29 Лавровий лист 0,1 0,1 = 100
30 Сухаріпанірувальні 2 2 = 100
31 Томатна паста 2 2 = 100
32 Ванільнийцукор 0,1 0,1 = 100
33 Кислота лимонна 0,1 0,1 = 100
У середньому по району (місту) 2450